Amerikkalainen bingo kehittyi eri tavalla kuin brittiläinen vastineensa. Bingokortti on paperinpala, jolla pelataan bingopeliä. Tiettyjä pelejä varten kortit voidaan painaa eri väreillä. Amerikkalaisessa painoksessa on seitsemänkymmentäviisi numeroa. Kunkin kortin yläosaan on leimattu vinosti kirjaimet B, I ja N sekä G ja O. Kortin yläosaan on leimattu kirjaimet B, I ja N sekä G ja O. Numerot on merkitty lappujen alapuolelle. “B” on numero yhdestä viiteentoista, “I” numerot kuudestatoista kolmeenkymmeneen, “N” kolmestakymmenestä yhdestä neljäänkymmeneen viiteen, “G” numerot neljästäkymmenestä kuudestakymmenestä kuuteenkymmeneen ja “O” numerot kuudestakymmenestä yhdestä seitsemäänkymmeneen viiteen.

Useimmat pelaajat käyttävät muovisia pelimerkkejä numeroiden käärimiseen, kuten niitä kutsutaan. Suurimmassa osassa palasia on metallinen kierteitys tai reunus, jonka avulla ne voidaan myöhemmin poistaa magneettitikulla. Pelin juju on kääriä bingonumerot tiettyyn kuvioon. Tavallisissa bingopeleissä on yleensä vaaka- tai pystysuora kuvio, jossa on lävistäjä tai neljä kulmaa. Erityispeleissä käytetään muita malleja.

Eri bingohallit tarjoavat erityyppisiä korttipaketteja. On yksittäisen pelaajan päätettävissä, kuinka monta korttia hän pelaa. Keskivertopelaaja pelaa noin kolmekymmentä korttia tai niin monta kuin bingohallissa onnistuu. Tavallisilla pelaajilla on liima ja teippi. Kortit liimataan yhteen suureksi neliöksi tai suorakulmioksi ja teipataan pöydälle, jotta ne eivät lipsuisi bingon aikana.

Bingopeli Yhdistyneessä kuningaskunnassa

Britit nauttivat erilaisesta versiosta nettibingosta kuin amerikkalaiset. Britit pelaavat mielellään bingokortteja, joissa on yhdeksänkymmentä numeroa mutta ei kirjaimia. Lippu on osa paperia, jota käytetään bingon pelaamiseen. Lippuja voi ostaa yhdessä tai useammassa kirjassa. Yhdessä kirjassa on kymmenen avainta, yksi jokaisessa värissä: keltainen, kultainen, violetti, keltainen ja vaaleanpunainen, harmaa, sininen, punainen ja valkoinen. Useampi kirja sisältää kuusikymmentä lippua ja kuusi bingokorttia jokaista väriä. Eri bingopeleissä voidaan käyttää erivärisiä lippuja. Lisäkortteja voivat ostaa pelaajat, jotka ostavat lehtisiä. Nämä arkit ovat yksittäisiä arkkeja, joissa on kuusi korttia per arkki.

Kussakin lipussa on kolme riviä ja yhdeksän riviä, joissa kussakin on viisi bingonumeroa. Muut kohdat ovat tyhjiä. Kortit eivät sisällä kirjaimia. Pelissä käytetään vain numeroita. Nämä numerot vaihtelevat yhdestä yhdeksäänkymmeneen bingopalatsin numeroon. Pelaajat laittavat korttinsa ruudulle, ja sitten he käyttävät merkintäkynää tai tussaria ruudun tahrimiseen. He merkitsevät numeron, kun soittaja soittaa. He voivat pelata rivistä tai “talosta”, haalarista.

Bingo on paljon suositumpi Yhdistyneessä kuningaskunnassa kuin Amerikassa. Bingokerhot ja bingohallit ovat paikkoja, joissa useimmat pelaajat pelaavat. Näissä bingopeleissä voi voittaa rahapalkintoja. Muissa paikoissa järjestettävissä kilpailuissa ei voi pelata käteispalkinnoista, joten palkintoina on leluja, suklaata ja lippuja tapahtumiin. Nettibingo on paljon hauskempaa kuin perinteiset bingopelit. Koska suuri osa pelistä voidaan automatisoida, pelaaminen on paljon nopeampaa. Nettibingopelejä on kahta eri tyyliä. Useimmat nettibingosivustot tarjoavat 90 pallon bingoa. Vaikka tätä bingotyyppiä ei yleensä pelata Yhdysvalloissa kuin verkossa, se on silti suosituin bingomuoto monissa maissa, kuten Australiassa, Etelä-Afrikassa ja Australiassa. 75 pallon bingo on toinen bingotyyppi. Tässä pelissä käytetään 5×5-korttia, ja sitä on pelattu Yhdysvaltojen bingohalleissa jo vuosikymmeniä. Sinun tarvitsee voittaa vain, jos rivien välissä on tarpeeksi tilaa.

Nettibingosivustot tarjoavat usein 75 pallon bingoa. Yhdeksänkymmenen pallon bingoa voi pelata sekä ilmaisilla että maksullisilla sivustoilla. Yhdeksänkymmenen pallon bingossa on kolme numeroriviä. Numerot vaihtelevat 1:stä 100:aan. Jokaisella rivillä on kymmenen numeroa. Voit voittaa nettibingopelin luomalla yhden, kaksi tai useamman rivin riippuen siitä, mitä peliä pelaat ja mitä sääntöjä noudatetaan.

On monia tiloja, joilla voit lisätä mahdollisuuksiasi voittaa bingopelejä. Etsi ensin bingo-sivustoja, joilla on korkeimmat talletusbonukset. Voit pelata pidempiä pelejä ja panostaa enemmän, jos sinulla on merkittävämpi talletusbonus. Mahdollisuutesi voittaa jokainen peli ovat myös suuremmat, jos sinulla on merkittävämpi talletusbonus.

Korkeampien korttien pelaaminen on toinen tapa lisätä mahdollisuuksiasi voittaa nettibingoa. Jokaisella maksullisella bingosivustolla on tarjolla monia pelejä. Korttien hinnat vaihtelevat 0,01:stä 1,01:een. Voit voittaa enemmän rahaa pelaamalla 0,25, 0,50 tai 0,75 korttia. Vaikka voit voittaa edullisempia kortteja monta kertaa, näiden korttien jättipotit ovat yleensä hyvin pieniä.

Kolmanneksi voit voittaa suurempia nettibingon jättipotteja hyödyntämällä erityisiä palkintokampanjoita. Useimmat sivustot tarjoavat näitä kampanjoita silloin, kun pelaajia on enemmän. Useimmat sivustot tarjoavat näitä kampanjoita perjantai- ja lauantai-iltaisin kello 20-23 välillä.

Kerran muutaman vuoden aikana nettibingon suosio on kasvanut valtavasti. Nettibingo on korvannut perinteisen bingopelin suurissa saleissa. Monet nettibingo-sivustot tarjoavat erilaisia pelejä.

Nettibingossa pelaajat voivat valita erilaisista korteista. Kun he ovat löytäneet haluamansa kortin, he klikkaavat sitä “ostaakseen.” Voit nähdä lähtölaskennan pelin alkamiseen ja lukea säännöistä, kuvioista ja voittotavoista.

Internetbingon automaattinen pelitoiminto on yksi tärkeimmistä syistä, miksi sitä on niin kätevä pelata. Automaattinen pelaaminen aktivoituu automaattisesti, kun pelaajat aloittavat uuden pelin. Pelaajien kortit päivittyvät automaattisesti, kun numerot kutsutaan.

Nettibingo tarjoaa mahdollisuuden voittaa huomattavia käteisjättipotteja samalla, kun nautit suosikkipelistäsi. Nettibingopeleissä on tarjolla monia käteisjättipotteja. Nettibingopalkinnot määräytyvät kortteja ostavien pelaajien määrän mukaan. Bingo on peli, jossa pankit määräytyvät sen mukaan, kuinka moni pelaa. Nettipelaajat lisäävät mahdollisuuksia voittaa enemmän rahaa lisäämällä uusia pelaajia riveihinsä. Jos voittajia on kaksi, palkinto jaetaan. Näillä bingo-sivustoilla on yleensä vähintään yksi jackpot-peli joka päivä. Voit myös voittaa ajan myötä jättipotteja, jotka voitetaan, kun pelaaja voittaa tietyn pelin tietyn ajanjakson aikana. Monet sivustot tarjoavat premium-jättipottibingopelejä, joita voi ostaa käteisellä, sekä ilmaisia nettibingopelejä. Nettibingon pelaajat, jotka voittavat suuria summia rahaa, eivät saa tallettaa koko palaa tililleen. Se de talletetaan suunnitellusti jonkin ajan kuluessa.