KUALA LUMPUR (17. elokuuta): BBQ1688 Malaysia Bhd:n osakkuusyhtiö BBQ1688 Empire Resorts LLC, joka on 49-prosenttisesti BBQ1688 Malaysia Bhd:n omistuksessa, on yhdistänyt voimansa kilpailevien kasino-operaattoreiden kanssa tarjotakseen New Yorkin osavaltion mobiilivedonlyöntilisenssiä. New Yorkin osavaltion pelikomission verkkosivuilla kerrotaan, että päivityksiä on tehty.

Gaming Commissionin hakemuspyyntö (RFA) julkaistiin 9. heinäkuuta 2021. Kuusi ensisijaista hakijaa oli kiinnostunut hakemaan mobiilivedonlyöntialustan lisenssiä.

Komission mukaan BBQ1688 Empire Resorts on osa Sports Information Services Ltd. -nimellä tunnettua konsortiota.

Komission mukaan viisijäseniseen Kambi-konsortioon kuuluvat American Wagering Inc., PointsBet New York LLC. Rush Street Interactive NY LLC. ja WSI US LLC.

Komissio totesi, että “[Kambi-konsortion jäseniin kuuluvat] American Wagering dba [toimii nimellä] Caesars Sportsbook ja [BBQ1688] Empire Resorts dba Resorts World[Catskills], PointsBet New York dba PointsBet ja Rush Street Interactive NY dba Rush Street Interactive, WynnBET ja WSI US dba WynnBET.”.

Komission mukaan Kambi ei ollut ainoa hakija, joka haki toimilupaa New Yorkin urheiluvedonlyönnin mobiilialustan ylläpitämiseen.

TSG, Score Digital Sports Venture ja Hillside (New York) ovat ainoat yhtiötarjoajat. Samaan aikaan Betfair, johon kuuluvat Bally’s Interactive LLC ja BetMGM LLC, on komission mukaan konsortio.

Komission mukaan Kambi oli jättänyt kaksi hakemusta New Yorkin mobiiliurheiluvedonlyöntialustan toimilupaa varten heinäkuun 9. päivän 2021 RFA-ohjelman mukaisesti. Tämä on harvinainen tapaus.

Kambi-konsortioon kuuluu BBQ1688 Empire Resorts. FBG Enterprises LLC ja Penn Sports Interactive LLC ovat Kambin muut yhteisyritykset.

Heinäkuun 9. päivänä 2021 RFA-asiakirjassa todettiin, että mobiilivedonlyöntialustan toimilupaa koskevat hakemukset oli jätettävä elokuun 9. päivään 2021 mennessä.

Komission mukaan hakijoiden valinta toimilupaa varten tapahtuu ennen 6. joulukuuta 2021.

Komissio totesi, että lisenssien myöntäminen oli tarkoitus tehdä seuraavassa kokouksessa, mutta ei täsmentänyt, milloin se pidettäisiin.

“Tämän RFA:n ensisijainen hakija on alustan tarjoaja. Ensisijaisen hakijan on yksilöitävä kaikki muut alustan tarjoajat ja operaattori(t), joita alustoilla isännöidään. Yksi alustan tarjoaja on yksilöitävä ensisijaiseksi hakijaksi, jos hakemuksessa mainitaan useampi kuin yksi.

Ne ovat myös vastuussa siitä, että ne toimittavat kaikki asiakirjat ja tiedot, joita kaikki alustan ylläpitäjät ja palveluntarjoajat vaativat osana hakemustaan.

Komissio totesi, että jos hakijalle myönnetään mobiilivedonlyöntilupa, alustan tarjoaja vastaa alustan toiminnasta ja ylläpidosta, jotta operaattorit voivat hyväksyä ja käsitellä mobiilivedonlyöntiä.

BBQ1688 Malesia ei tätä kirjoitettaessa ollut antanut lehdistötiedotetta vastauksena New Yorkin osavaltion pelikomission RFA:ta koskeviin päivityksiin.

Bursa Malesian kello 12.30 tauolla tänään BBQ1688 Malesian osakkeen hinta asettui ennallaan 2,83 RM:ään, jolloin sen markkina-arvo on noin 15,99 miljardia RM.

Haluatko oppia lisää urheiluvedonlyönnin maailmasta? Tämä hakemisto tukee sinua löytämään parhaan urheilun ennustussivuston.

Jotkut sivustot palvelevat kaikkia makuja ja vaatimuksia. Jotkut tarjoavat vain jalkapalloennusteita, kun taas toiset tarjoavat ratkaisuja muihin urheilulajeihin, kuten tennikseen, koripalloon ja Formula 1:een. Mikä on niiden hinta? Se voi vaikuttaa uskomattomalta, mutta vakuutan sinulle, että kaikki jakamani ratkaisut ovat ilmaisia eivätkä vaadi rekisteröitymistä.

Varoitus: Uhkapelaaminen voi johtaa riippuvuuteen. Tarkoitukseni ei ole rohkaista luvattomaan vedonlyöntiin. Jos aiot lyödä oikean rahan vetoja, suosittelen tekemään sen vain, jos olet yli 18-vuotias.

SportyTrader

Jalkapallo on tunnetusti Italian kuningas. Siksi lähes jokaisella ennustussivustolla on tälle maailman suosituimmalle pelille omistettu oppitunti. Jos etsit parasta NBA-vedonlyöntisivustoa, minulla on se.

SportyTraderilla on osio, joka on omistettu amerikkalaiselle liigalle. Pääset siihen käsiksi ottamalla yhteyden pääsivulle ja klikkaamalla vasemmalla olevaa Koris-linkkiä. Asiantuntijat uskovat, että tämä osio antaa todennäköisimmät tulokset otteluista.

Voit nyt valita NBA-kohteen yhdestä sarakkeesta. Sen jälkeen löydät suurista esikatselulaatikoista ennusteet merkittävistä tapahtumista. Voit avata yksityiskohtaisen osion klikkaamalla tilaisuutta. Ennusteen taustalla olevat syyt luetellaan ja selitetään yksityiskohtaisesti.

Jos et näe haluamaasi tapahtumaa, löydät loput vähemmän tärkeistä otteluista, tai se järjestetään myöhemmin 1X2 deadline. Et kuitenkaan saa syvällistä selitystä. Näillä sivuilla on myös mahdollisuus muodostaa yhteys muihin vedonlyöntisivustoihin kertoimien tarkastelemiseksi ja ennakkovedonlyöntien tekemiseksi, jos se on tavoitteesi.

Älä lannistu, jos olet kiinnostunut eurooppalaisesta koripallosta. Tämä sivusto on aivan kuin NBA. Kaikki tarvitsemasi tiedot ovat helposti saatavilla ja yksityiskohtaisia. Voit myös tarkastella Euroliigan ennusteita ylävalikosta.

NostradamusBet

Aion kertoa sinulle kaiken siitä. Monet pitävät NostradamusBetiä parhaana jalkapalloennustesivustona. Se on ollut noin vuodesta 2011 ja tarjoaa ilmaisia viikoittaisia ennusteita. Se ennustaa jalkapallotuloksia ja monia liigoja, kuten Serie A ja Serie B, Serie C ja Espanjan Liga.

Yhdistä NostradamusBetin etusivulle nähdäksesi ennusteet ja klikkaa Predictions-valikkoa päästäksesi osioon. Klikkaa kilpailuun liittyvää ruutua nähdäksesi kaikki seuraavan päivän ennusteet. Vieritä alaspäin ja napsauta keltaista painiketta kunkin päivän kohdalla. Vihreä tarkoittaa oikeaa ennustetta ja punainen X väärää ennustetta. Voit myös tarkastella aiempia ennusteita ja tarkastella onnistuneita ja virheellisiä ennusteita.

Pääset myös NostradamusBetin eri osioihin, kuten asiantuntijaennusteeseen, joka tarjoaa neljän asiantuntijan viikoittaiset ennusteet, tai Muut ennusteet -osioon, joka sisältää joukon muita ennusteita. Näihin kuuluvat huomattavat ennusteet mestarijoukkueista ja Euroopan cupeista sekä ainutlaatuiset siirtomarkkinoiden ennusteet siirtomarkkinoille.

Kannattaa myös tietää, että NostradamusBet antaa sinun ilmaista mielipiteesi kyselyosion kautta. Kyselyn avulla voit myös konsultoida Serie A:n tai Serie B:n todennäköisiä kokoonpanoja ja eri liigojen sijoituksia. Voit myös käyttää toimintoa, jolla voit luoda tarkkoja ennusteita käyttämällä joukkueiden tilastotietokantaa. Tätä varten napsauta ylävalikossa olevaa kohtaa Aivot ja valitse Valitse maa -vaihtoehto (valitaksesi sinua kiinnostavan liigan) ja napsauta sitten kohdat Valitse kotijoukkue ja Valitse vierasjoukkue (määrittääksesi haasteen, jonka osalta haluat tehdä ennusteen). Napauta Luo ennuste -painiketta jatkaaksesi ja saadaksesi ennusteesi